Resultats de la cerca frase exacta: 205

Diccionaris terminològics
91. pista verda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Pista alpina de pendent suau i d'un nivell baix de dificultat. [...]
92. pista verda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Pista alpina de pendent suau i d'un nivell baix de dificultat. [...]
93. reflex del si carotidi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Bradicàrdia produïda per la pressió suau sobre la bifurcació de la caròtida. [...]
94. signe de Goppert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Dilatació de la pupil·la originada per una estimulació suau de la pell. [...]
95. formatge Maó-Menorca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i tall sencer, de color blanc de vori a groguenc, amb ulls petits distribuïts irregularment, de gust suau, lleugerament salat o acídul, i crosta de color groguenc i ataronjat marró. [...]
96. saint-paulin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i una mica elàstica, amb una crosta llisa de color carabassa, de gust suau, que prové principalment de Bretanya i Normandia i que originàriament es preparava en monestirs trapencs. [...]
97. pitrera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Peça estreta de puntes, lli o alguna altra roba suau, que portaven les dones a dins de l'escot o al voltant en portar una brusa de tall baix, especialment des del segle XVII fins a principi del segle XIX. [...]
98. pop independent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Estil musical de pop emmarcat en el corrent de música independent que sorgeix als anys vuitanta del segle XX al Regne Unit, que es caracteritza per una estructura pop més melòdica i suau, amb èmfasi en les harmonies i els arranjaments. [...]
99. formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita, de textura tendra i cremosa, d'aroma dolça i de gust suau, amb una crosta natural de color marró clar, originari de la l'Alt Urgell i la Cerdanya. [...]
100. formatge tendre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc deixat assecar uns quants dies, de gust suau i amb poca sal. [...]
Pàgines  10 / 21 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>