Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i tall sencer, de color blanc de vori a groguenc, amb ulls petits distribuïts irregularment, de gust suau, lleugerament salat o acídul, i crosta de color groguenc i ataronjat marró. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i una mica elàstica, amb una crosta llisa de color carabassa, de gust suau, que prové principalment de Bretanya i Normandia i que originàriament es preparava en monestirs trapencs. [...]
Peça estreta de puntes, lli o alguna altra roba suau, que portaven les dones a dins de l'escot o al voltant en portar una brusa de tall baix, especialment des del segle XVII fins a principi del segle XIX. [...]
Estil musical de pop emmarcat en el corrent de música independent que sorgeix als anys vuitanta del segle XX al Regne Unit, que es caracteritza per una estructura pop més melòdica i suau, amb èmfasi en les harmonies i els arranjaments. [...]
Formatge fet amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita, de textura tendra i cremosa, d'aroma dolça i de gust suau, amb una crosta natural de color marró clar, originari de la l'Alt Urgell i la Cerdanya. [...]